Η Α/Δήμαρχος κ.Anne Menou Castera στην Κεφαλονιά

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Α/Δήμαρχο του Δήμου Pau Porte des Pyrenees (Γαλλία) κ.Anne Menou Castera ,στα πλαίσια της εν δυνάμει συνεργασίας των δύο Δημοτικών Αρχών.

Την κ.Castera συνόδευε η κ.Όλγα Βανδώρου – Σταυροπούλου, Αν.Καθηγήτρια Ιστορίας Γαλλικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία φιλοξενεί επί σειρά ετών για διακοπές την κ.Castera στην Κεφαλονιά.
Στη Σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος επεσήμανε την παρουσία Γαλλικού Προξενείου στο Νησί για περισσότερο από 30 χρόνια, που τώρα υπηρετείται από την Επ.Πρόξενο κ.Emmanuella Sinagra και αναφέρθηκε στην επιτυχή συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο Rueil Malmaison (Περιφέρεια Παρισίων).
Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε την κ.Castera για την τιμητική επίσκεψη και την ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια με τα οποία εκφράστηκε τόσο για το Νησί όσο και για τους κατοίκους του. Παράλληλα ζήτησε όπως μέσω των δύο Α/Δημάρχων διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας σε Πολιτιστικό, Εκπαιδευτικό, Αθλητικό, Τουριστικό και Επενδυτικό επίπεδο.
Τέλος ο κ.Δήμαρχος προσέφερε συμβολικά δώρα και η κ.Α/Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη θερμότατη υποδοχή.

kek2 kek1 kek
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις