Η ορχήστρα πνευστών της ΦΣΚ επέστρεψε σπίτι της

Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας
Μαέστρος Αλεξία Μαρτσέλου

Κλείνοντας τις καλοκαιρινές συναυλίες η ορχήστρα πνευστών της ΦΣΚ με μαέστρο την Αλεξία Μαρτσέλου πραγματοποίησε μπροστά απο το κτίριο της, στην οδό Ριζοσπαστών, την τελευταία συναυλία της. Ο ενθουσιασμός των μουσικών για την επιτυχημένη καλοκαιρινή πορεία των συναυλιών ήταν έκδηλος και η απόδοση τους ήταν υπέροχη, την οποία απόλαυσαν τόσο οι ακροατές όσο και οι ίδιοι.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μουσικούς για την όμορφη συνεργασία, τους γονείς τους για την διαρκή στήριξη στο έργο μας και την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας για όσα μας παρείχε προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες μας.

Η μαέστρος Αλεξία Μαρτσέλου

filarmo filarmo4 filarmo5 filarmo6 filarmo7 filarmo8
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις