Επίσκεψη της Αντιδημάρχου των Πυρηναίων Anne Menou Castera στο Δημαρχείο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς είχε σήμερα η Γαλλίδα Αντιδήμαρχος της περιοχής των Πυρηναίων και συγκεκριμένα του Δήμου Pau Porte de Pyrenee, Anne Menou Castera.

 Η κα Castera συνοδευόμενη από την κα Βανδώρου, την εγγονή της και μία φίλη της οικογενείας, έφθασε το μεσημέρι στο Δημαρχείο, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίσης αλλά και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Βαγγέλη Κεκάτο, στους οποίους εξέφρασε την αγάπη της για την Κεφαλονιά, απόδειξη το γεγονός ότι επισκέπτεται το νησί μας για τριάντα συναπτά έτη.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς τίμησε την κα Castera με την αναμνηστική πλακέτα του Δήμου ενώ στη συνέχεια σε δηλώσεις που έκανε τόνισε την αγάπη και την εκτίμησή της για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αναφέροντας ότι από εδώ ξεκίνησε η Δημοκρατία, την στεναχωρεί η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη καθώς οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταλάβουν ότι είναι στα χέρια μας η δημιουργία μιας διαφορετικής Ευρώπης, η Ευρώπη όπως τόνισε μεταξύ άλλων η κα Καστερά, “δεν είναι μόνο οικονομία και οικονομικά, τι κάναμε το 1953 μετά τον Πόλεμο, αποφασίσαμε να ξεχάσουμε το χρέος της Γερμανίας. Τι περιμένουμε να γίνει όταν μία χώρα συνεχώς πληρώνει, πρέπει να σκεφτούμε ένα άλλο σχέδιο Μάρσαλ όπως έκαναν οι Αμερικάνοι μετά το τέλος του πολέμου”.

Ο κ. Κεκάτος από την μεριά του καλωσόρισε την κα Castera στην Κεφαλονιά και την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια και την στήριξη της Γαλλίας στην χώρα μας. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, δήλωσε την πρόθεση τη δική του και του Δημάρχου κ. Παρίση να εργαστούν προς την κατεύθυνση μίας ουσιαστικής συνεργασίας με την Γαλλία σε πολλούς τόμεις όπως, επενδύσεις, τουρισμός, και εκπαίδευση.

1-DSC02066 1-DSC02069 1-DSC02070 1-DSC02075 1-DSC02077 1-DSC02079-001
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις