“Φουλάρει” τις μηχανές ο Άγγελος

Εκπληκτικός ο φετινός Αύγουστος για την Κεφαλονιά από πολιτιστική πλευρά καθώς πραγματικά υπάρχει πανδαισία εκδηλώσεων που απευθύνονται σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Ήδη έχουμε ζήσει μαγικές στιγμές με περατζάδες, θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, εκδηλώσεις λαϊκής τέχνης, ενώ αναμένουμε και άλλα σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα, που όντως έχουν δώσει το καλοκαίρι της Κεφαλονιάς μία έντονη αύρα πνεύματος.

Υ.Γ.: Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Άγγελο Κωνσταντάκη, τον άνθρωπο που συντονίζει αυτό το πετυχημένο πολιτιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού και βεβαίως δεν μπορούμε να μην συγκρίνουμε τη δική του πετυχημένη πορεία με την περίοδο του πρώην Δήμου Αργοστολίου όπου είχαμε πήξει, …στα “σέρβικα συγκροτήματα”! Δεν λέμε, καλοί οι Σέρβοι και φίλοι αλλά εκείνη την περίοδο με τον Βίκτωρ Ρουχωτά είχαμε πάρει …”υπερβολική δόση”!!!, οπότε τώρα δεν γίνεται να μην συγχαρούμε τον Άγγελο Κωνσταντάκη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις