Συγχαρητήρια στους αθλητές της Άρσης Βαρών που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σουηδία

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τους νεαρούς αθλητές της Άρσης Βαρών που ανέβασαν ψηλά την Ελλάδα και την Κεφαλονιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Σουηδία.

Ο ΑΣΚ συγχαίρει θερμά τον αθλητή του Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «ο ΚΕΦΑΛΟΣ», Βαγγέλη Γαλιατσάτο για το Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία του και την συναθλήτρια του Αναστασία Μεταξά για την επίσης εξαιρετική της εμφάνιση!

Ο ΑΣΚ συγχαίρει επίσης τον προπονητή τους Νικόλαο Γαλιατσάτο και τους γονείς τους, διότι τους έδειξαν μέσα από τον αθλητισμό τον δρόμο για αυτή την μεγάλη επιτυχία που αποτελεί μια «ανάσα» χαράς και αισιοδοξίας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει το τόπος μας.

Ευχή όλων μας είναι να έρθουν, ανάλογες διακρίσεις, που ανεβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού στο νησί μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις