“Κάτι νέο ξεκίνησε στα Πουλάτα” www.poulatakefalonias.gr

 Κάποιες φορές, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μερικές όμορφες εικόνες που μπορούν να αποδώσουν καλύτερα από κάθε λέξη ή πρόταση, την πραγματική αξία και τη μοναδικότητα ενός τόπου.

Στο www.poulatakefalonias.gr ωστόσο, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από απλές φωτογραφίες του χωριού μας με μερικά συνοδευτικά κείμενα.

 Μετά από προσπάθεια και έρευνα μηνών, δημιουργήσαμε με μεράκι ένα site στο οποίο θα μοιραζόμαστε και θα προβάλουμε την ιστορία, τα έθιμα, τα αξιοθέατα, τα νέα και τις δραστηριότητες των ανθρώπων του τόπου μας.

Απευθυνόμαστε τόσο στους Πουλιάδες, όσο και σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τα Πουλάτα και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές τους.

Ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε στο ταξίδι αυτό και να γίνει το www.poulatakefalonias.gr ο αγαπημένος σας προορισμός.

Για τη συντακτική ομάδα

Μάνδαλης Δημήτρης

Βουτσινάς Νίκος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις