Συλλυπητήρια επιστολή από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου για τον χαμό του Γεράσιμου Κακούρη

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, εκφράζει την απέραντη θλίψη και αβάσταχτο πόνο , για τον θάνατο του μέλους και χορωδού της, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ
Ο Γεράσιμος (ο Μάκης μας) υπήρξε για πάνω από 30 χρόνια ψυχή της χορωδίας, μέγας συντελεστής και διαμορφωτής του ομαδικού και φιλικού πνεύματος του συνόλου μας, αγαπητός και αποδεκτός απ’ όλους μας .
Παρότρυνε πάντα τον σύλλογό μας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αποστολές, συμμετέχοντας παντού, κάποιες φορές μάλιστα, γνωρίζοντας ότι διακινδύνευε την ζωή του, λόγω της επιβαρυμένης υγείας του .
Αυστηρός κριτής του ποιοτικού καλλιτεχνικού αποτελέσματος της χορωδίας, αλλά και απόλυτος στην ομαδική και ευγενή παρουσία μας στις εκπροσωπήσεις που κάναμε εκτός του νησιού , αλλά και κυρίως εκτός Ελλάδας.
Συλλυπούμαστε με πολύ αγάπη και θερμή συμπαράσταση την οικογένειά του, που τόσο πολύ αγάπησε και στήριξε .
Ένα είναι σίγουρο: δεν θα τον ξεχάσουμε ΠΟΤΈ. Σε κάθε βήμα μας θα είναι οδηγός , παράδειγμα και πηγή διάθεσης για ακόμη καλύτερη πορεία , για ακόμη πιο καλό ομαδικό και φιλικό κλίμα στον σύλλογο .
Στο καλό Μάκη μας, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ !
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις