Με επιτυχία έληξε άλλη μία Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού

Την Κυριακή 2 Αυγούστου, έκλεισε για φέτος η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Εμπορικό σύλλογο «Η Κράνη», με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας υπό την διεύθυνση της Αλεξίας Μαρτσέλου.
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας από τις 28 Ιουλίου έως και την λήξη της στις 2 Αυγούστου, η πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό τις καθημερινές εκδηλώσεις και συγχρόνως είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα ειδικά περίπτερα, τα οποία περιείχαν τοπικά προϊόντα και δημιουργίες των επαγγελματιών της πόλης μας.
Στην Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού εμφανίστηκαν η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη, το Φωνητικό Σύνολο PRAXIS, η Μαντολινάτα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου, ο Π.Σ. Φραγκάτων « Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ» και παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού, στον Εμπορικό σύλλογο «Η Κράνη» στους εκθέτες και τα καλλιτεχνικά σχήματα που συμμετείχαν, καθώς επίσης στους εργαζόμενους στον Δήμο και την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., και στην Επιχείρηση Άνθη Φυτά Διονυσία Παπαδάτου και ανανεώνει το ραντεβού της για το καλοκαίρι 2016.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

ΑΛ. ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΣ 1-8 ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ 31-7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις