Μικρή αύξηση παρουσίασε ο Ιούλιος στις αφίξεις

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που μας έστειλε ο Κρατικός Αερολιμένας Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου”, οι αφίξεις για τον φετινό μήνα Ιούλιο σημείωσαν μία μικρή αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην Κεφαλονιά πέρυσι τον Ιούλιο έφτασαν τους 52.491 ενώ για τον ίδιο μήνα το 2015  τους 52.654, που σημαίνει 163 τουρίστες περισσότεροι. Βέβαια σε αυτή την μικρή αύξηση οφείλεται και η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών με τους τουρίστες επισκέπτες να διαστάζουν να επισκεφθούν τη χώρα μας και ιδιαίτερα το νησί μας, ιδίως μετά και τα αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ας ελπίσουμε ότι ο Αύγουστος θα κλείσει θετικά και με μεγαλύτερη κίνηση από τον Ιούλιο.

ioylios14 ioylios15
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις