Συμβουλές για τα μαλλιά από το κομμωτήριο Hair Prestige

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα λαστιχάκια μαλλιών: 1) Όλες αγαπάμε τα ψηλά ponytails που μας χαρίζουν εντυπωσιακές εμφανίσεις και μας ανακουφίζουν από τη ζέστη του καλοκαιριού.

Όμως , μερικές φορές η πίεση που ασκείται στα μαλλιά είναι υπερβολική. Αν σε καθημερινή βάση πιάνετε πολύ σφιχτά τα μαλλιά σας, προκαλείτε βλάβες στο θύλακα της τρίχας,με αποτέλεσμα μέρα με τη μέρα να χάνετε αρκετά μαλλιά.

2) Η συνήθεια να δένετε τα μαλλιά σας με λαστιχάκι κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι πιο επιβλαβής. Επειδή στριφογυρίζετε ενώ κοιμάστε, ασκείτε ακόμη περισσότερη πίεση στη ρίζα και στον θύλακα της τρίχας.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα και να κοιμάστε σε μαξιλάρι με μαλακό ύφασμα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις