Επιστολή Γιάννου Γραμματίδη στον Πρωθυπουργό

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα» Γιάννος Γραμματίδης έστειλε σήμερα κατεπείγουσα επιστολή στον Πρωθυπουργό εξηγώντας ότι εξαιτίας της αναγκαστικής συσσώρευσης υποχρεώσεων αθροιστικά των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου καθώς και της δυσκολίας διεξαγωγής εμπορικών συναλλαγών λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων των τραπεζών (π.χ. αδυναμία προεξόφλησης επιταγών),ο εμπορικός κόσμος της χώρας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.

Ο κ. Γραμματίδης  πρότεινε στη κυβέρνηση οι υποχρεώσεις Ιουλίου-Αυγούστου πού αφορούν φόρο εισοδήματος, εργοδοτικές εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και Φ.Π.Α. να μεταφερθούν για τα τέλη του μεθεπόμενου μήνα Σεπτεμβρίου έως ότου συγκεντρωθούν από τις επιχειρήσεις ρευστά διαθέσιμα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους κι ελπίζοντας στην περαιτέρω ομαλοποίηση λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος.

Τέλος, ο κ. Γραμματίδης τόνισε στον Πρωθυπουργό ότι μια τέτοια κυβερνητική απόφαση θα ανακουφίσει τον εμπορικό κόσμο της χώρας και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

NEA ΠΟΡΕΙΑ ž ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

www.neaporeia.org  |  FACEBOOK: LIKE NeaPoreia   |   TWITTER: FOLLOW NeaPoreia_org

Τ: (+30) 210 331 8162

Φιλελλήνων 26

Αθήνα 105 58

Logo
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις