“Ξέμειναν στις προβλήτες” όσοι πίστεψαν τα παρα-site

Τελικά για άλλη μία φορά τα γνωστά παρα-site εξευτελίστηκαν πλήρως αφού έφθασαν μέχρι του σημείου να δημοσιεύουν πρόγραμμα δρομολογίων συγκεκριμένης εταιρείας για την γραμμή Σάημη-Πάτρα ενώ αυτή δεν είχε εξασφαλίσει ακόμα την απαιτούμενη άδεια από το υπουργείο.

Μάλιστα πολλοί καλλόπιστοι αναγνώστες των συγκεκριμένων σαιτ παραπλανήθηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε έπαιρναν τηλέφωνο σε γνωστή εταιρεία υπηρεσιών καταλόγου για να …”κλείσουν εισητήρια” αλλά όπως φάνηκε έμειναν με τα εισητήρια στο χέρι!

Τι να πει κανείς αφού υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που εμπιστεύονται τα γνωστά παρα-site του νομού μας, που μια ζωή παραπληροφορούν την τοπική κοινωνία είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις