Η καρδιά του Αργοστολιού σκίρτησε στους ρυθμούς της ορχήστρας πνευστών της ΦΣΚ

Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας
Μαέστρος Αλεξία Μαρτσέλου

Για μια ακόμα φορά η ορχήστρα πνευστών της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας προσέφερε στους επισκέπτες και στους επαγγελματίες στην καρδιά του Αργοστολιού, στον πεζόδρομο της πόλης, μια πανδαισία μουσικής με ελαφρά κομμάτια γνωστών Ελλήνων συνθετών. Ξεχώρισαν η παρουσία της Κατερίνας Πετράτου στο τραγούδι και του Φοίβου Μποζά στο σαξόφωνο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Φοίβος Μποζάς αφιέρωσε στον παππού του Γεράσιμο Μποζά, παλιό μουσικό και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλαρμονικής, το αγαπημένο του τραγούδι “Άγγιγμα Ψυχής” του Γιώργου Χατζηνάσιου.
Η ορχήστρα πνευστών της ΦΣΚ συνεχίζει να προσφέρει στον επτανησιακό πολιτισμό με εκδηλώσεις και συναυλίες υψηλού επιπέδου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την συνολική πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.
Η επόμενη συναυλία θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης του Αργοστολιού την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 και ώρα 21.30.

Η μαέστρος Αλεξία Μαρτσέλου

bozas filam2 filamr5 filarm filarm3 filarmo6
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις