“ Επίσκεψη του Βρετανού πρέσβη στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων”

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε ο Πρέσβυς της Μεγάλης Βρετανίας κ.John Kittmer.
Ο κ. Kittmer έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στους πολίτες των Ιονίων Νήσων και ανέφερε την εκτίμησή του ότι η προσέλευση επισκεπτών από το εξωτερικό δεν έχει μειωθεί και συνεχίζεται απρόσκοπτα.
Τόνισε επίσης ότι, η εξυπηρέτηση τους γίνεται χωρίς προβλήματα.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη για την επίσκεψή του και ανέφερε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Περιφέρεια ώστε η παρουσία των επισκεπτών και η διαμονή τους να είναι απρόσκοπτη και ευχάριστη.
Ενημέρωσε στη συνέχεια για τις προσπάθειες της διοίκησης της Π.Ι.Ν. ώστε να αξιοποιηθούν θετικά όλοι οι ευρωπαϊκοί πόροι στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ευημερίας , ενώ τέλος ανέφερε στον κ. Kittmer σχετικά με τις ενέργειες της Π.Ι.Ν. για την ετοιμότητα της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας , ενέργειες που έχουν ειδική αναφορά στην υποβοήθηση των επισκεπτών από το εξωτερικό.

φωτογραφία 1-1 φωτογραφία 2-1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις