Αποτελέσματα ανασκαφής στη Δρακοσπηλιά (δρακόσπηλο) Παλικής στο οινοποιείο Φοίβος

Έγινε χθες με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ανασκαφής στη Δρακοσπηλιά Παλικής (δρακόσπηλο) στην Αίθουσα Πολιτισμού στο Οινοποιείο Φοίβος στο Βουνί Παλικής.
Οι ανασκαφική ομάδα παρουσίασε τα ευρήματα της ανασκαφής και τις δυσκολίες της ανασκαφής λόγω του απροσπέλαστου του Σπηλαίου. Ακολούθησε συζήτηση.
Ο χώρος του Οινοποιείου πλημύρισε από ανθρώπους του πνεύματος αλλά και απλούς ανθρώπους που γνώριζαν το Σπήλαιο και το είχαν επισκεφθεί έστω μία φορά!
Μετά την εκδήλωση, προσφέρθηκε από το οινοποιείο μπουφές και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα χρυσά βραβευμένα το 2015 κρασιά (Μύηση, Μέθυση και Μοσχάτο, φεύγοντας δε οι επισκέπτες, παραλάμβαναν από ένα μικρό αναμνηστικό δώρο (ένα μπουκαλάκι κρασί)!
Ήταν η πρώτη εκδήλωση πολιτισμού από οινοποιείο στην Παλική και ο οινοποιός Θεόδωρος-Φοίβος Ορκόπουλος υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες!

drakospilia drakospilia2 drakospilia3 drakospilia4
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις