Υποστηρίζει την “αρπακτή” των τριών μηνών στη γραμμή της Σάμης ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τελικά αυτή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα μας τρελάνει τελείως όπως και η τοπική Νομαρχιακή. Όλο αυτό το διάστημα μας έλεγαν ότι τη γραμμή Σάμη-Πάτρα θα την πάρει κάποια εταιρεία ολοχρονικά, πράγμα φυσικά για το οποίο κανείς δεν έχει καμία αντίρρηση και που είναι και το ζητούμενο. Η Ζακυνθινή εταιρεία όμως που θα πάρει τη γραμμή Σάμη-Πάτρα τη ζητάει αποκλειστικά για Αύγουστο, Σεπτέμβρη και Οκτώβρη δηλαδή κατά πως φαίνεται επιδιώκει μία “αρπακτή” για τους θερινούς μήνες και μετά “μην είδατε τον Παναή”!

Έτσι όμως όχι μόνο δεν θα λυθεί το πρόβλημα της γραμμής Σάμη-Πάτρα αλλά αντίθετα θα μπουν μέσα και οι άλλες εταιρείες που εξυπηρετούν ολοχρονικά την Κεφαλονιά με απρόβλεπτες συνέπειες για τα ναυτιλικά των νησιών μας. Είναι λοιπόν δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει μία τρίμηνη “αρπακτή”; Τελικά κατά πως φαίνεται το “πνεύμα Βαρουφάκη” ζει ακόμα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις