Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς: Στην δική μας ΛΕΝΑ

Με μεγάλη στενοχώρια και θλίψη μάθαμε στο Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς, τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης φίλης και μέλους της θεατρικής ομάδας μας,

ΛΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ – ΖΑΧΑΡΗ.

Της Λένας μας , που για πολλά χρόνια συμμετείχε στους προβληματισμούς και στις θεατρικές παραστάσεις μας , ενεργά με άποψη , μαχητική και πρωτοπόρα .
Στη ‘Λυσιστράτη’ , στη ‘Φαύστα’ , στον ΄Βασιλικό’ , με όλους τους σκηνοθέτες μας , συνεργάστηκε και συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία ,πολύ ευχαριστημένη , ενθουσιασμένη και κερδίζοντας για τον εαυτό της , μόνο την χαρά της συμμετοχής , της ομαδικής δουλειάς και της επιτυχίας της παράστασης .
Πρόσφατα μαζί με όλους τους ανθρώπους μας , τιμήθηκε με το αναμνηστικό του συλλόγου για τα 30χρονα του ΕΘΚ.
Γνωρίζοντας ότι , απ’ όπου και να είναι θα το ευχαριστηθεί , αποφασίσαμε όλοι να της αφιερώσουμε την παράστασή μας  ‘ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ’ , την Δευτέρα 27.7.15 , στο ΞΕΝΙΑ , στο Αργοστόλι .
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους γιούς της και τις οικογένειές τους , με την σιγουριά ότι είναι περήφανοι για την Μητέρα τους .

Το ΕΘΚ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις