Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι Χορωδίες στο Κηποθέατρο Νάπιερ

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό, του κήπου Νάπιερ στο Αργοστόλι, χορωδοί όλων των ηλικιών άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, με τραγούδια Ελλήνων Συνθετών, με τα Χορωδιακά Σχήματα Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Στη συναυλία αυτή έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση η νέα Μικτή Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, καθώς επίσης και η Παιδική χορωδία της Πολιτιστικής Εταιρείας FILIA & η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., όλες υπό την διεύθυνση – διδασκαλία του Άγγελου Μουρελάτου. Τις χορωδίες συνόδευσαν στο πιάνο η Ευαγγελία Φραγκιά & σε φιλική συμμετοχή ο Γρηγόρης Βλαχούλης.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

10-7-2015 ΝΑΠΙΕΡ (12) 10-7-2015 ΝΑΠΙΕΡ (17) 10-7-2015 ΝΑΠΙΕΡ (28) 10-7-2015 ΝΑΠΙΕΡ (30)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις