Ρεκόρ επισκεπτών στην Μελισσάνη

Από ότι φαίνεται η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη για τα σπήλαια της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης παρόλο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε.

Το σχέδιο που εκπονήθηκε από τον Αντιδήμαρχο, Διονύση Λυκούδη για την λειτουργία των σπηλαίων και εφαρμόζεται πλήρως από τους εργαζόμενους με την επίβλεψη του εντεταλμένου συμβούλου, Βασίλη Κοκκόση και του υπεύθυνου για τα σπήλαια, Σπύρου Σπαθή, αποδίδει καρπούς.

Σήμερα λοιπόν σε μία μέρα που είχαμε ρεκόρ επισκεπτών, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, όλα κύλισαν ομαλά και μάλιστα είχαμε και πολλά συγχαρητήρια από τους τουρίστες που υποσχέθηκαν να γράψουν τα καλύτερα σχόλια στο διαδίκτυο.

sam sam1 sam2 sam3 sam4 sam5 sam6 sam7 sam8
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις