Στη Σκάλα βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης

Στην Σκάλα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης. Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων Νίκο Παπαδάτο, τον Πρόεδρο της Δ/Κ Σκάλας Μ. Κουρκουμέλη και τον Σπύρο Σπαθή “δεξί χέρι” του Αντιδημάρχου Έργων Δ. Λυκούδη που με τις ενέργειές του συνέβαλλε στην γρήγορη ολοκλήρωσή του, έκανε επιτόπιο “τσεκ-απ” στο σημαντικό έργο του πεζόδρομου που συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της περιοχής  ενώ είχε την ευκαιρία να  συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της Σκάλας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ευχαριστημένος με την πορεία του αναπτυξιακού έργου που πιστώνεται 100% σε αυτή την Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα και την τουριστική πορεία όλης της περιοχής.

skala skala1 skala3 skala9 skala10 skala15 skala18 skala19 skala20 skala25 skala27 skala38 skala39
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις