Διχάστηκε και το Eυρωκοινοβούλιο: Αλλοι φώναζαν «Οχι», άλλοι επιτέθηκαν στον Τσίπρα [εικόνες]

«Διχασμό» και στο Ευρωκοινοβούλιο προκάλεσε ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού το… ναι και το όχι του δημοψηφίσματος μεταφέρθηκε και εκεί.

Ορισμένοι ευρωβουλευτές είχαν προσέλθει στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου κρατώντας κόκκινα πλακάτ που έγραφαν «No» ή «Οχι» και τα οποία είχαν τοποθετήσει μπροστά στο έδρανό τους. Μάλιστα, όταν κάποιοι συνάδελφοί τους γιούχαραν τον Τσίπρα όταν σε κάποια αποστροφή του λόγου του καταφέρθηκε κατά των ΜΜΕ λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός οδηγήθηκε σε δημοψήφισμα σε συνθήκες πρωτοφανούς πίεσης με τις τράπεζες κλειστές με την πλειοψηφία των ΜΜΕ να τρομοκρατεί ότι  επιλογή στο όχι είναι επιλογή ρήξης με την Ευρώπη, το κόκκινα πλακάτ με το «Οχι»… σηκώθηκαν ψηλά.

Ο διχασμός στους ευρωβουλευτές συνεχίστηκε με σκληρές τοποθετήσεις ευρωβουλευτών που πήραν το λόγο αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα και είτε επιτέθηκαν σφοδρά στον Ελληνα πρωθυπουργό είτε κράτησαν μια πιο ήπια στάση απέναντί του.

oxi-pinakides-708

Με ένα κόκκινο καρτελάκι με το «Οχι» εθεάθη κάποια στιγμή και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προφανώς αστειευόμενος…

Πηγή: http://www.iefimerida.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις