Το Σάββατο 11 Ιουλίου στην πλατεία του Πόρου μεγάλο παζάρι παλιών αντικειμένων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΑΣ

Σας προσκαλούμε το Σαββάτο 11 Ιουλίου 2015 στην πλατεία του Πόρου, στις 6,00 ώρα το απόγευμα, στο μεγάλο παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος ενοικιαζομένων καταλυμάτων ’’ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’’

Θα παρουσιάσουμε και μερικά παλιά αντικείμενα που μερικοί δεν είχαν την τύχη να τα δουν την περασμένη φορά .

Η κλήρωση θα γίνει τις 9,00 ώρα μμ με πολλά δώρα, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, δώρο επιταγές από σουπερ μάρκετ, από τους χορηγούς μας, από τους επιχειρηματίες και από πολλά εστιατόρια, θα ανακοινώσουμε αναλυτικά τους χορηγούς την ημέρα του Παζαριού.

Καλούμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, φίλες και φίλους, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας

Για όσους δεν διαθέτουν μέσο μετακίνησης, θα υπάρχει λεωφορείο με το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, από Κατελειό, Σκάλα, Πόρο, και επιστροφή αργά το βράδυ.

Έλατε να δείτε από κοντά, τα μοναδικά χειροποίητα, αντικείμενα διακοσμητικά, αντικείμενα ζωγραφικής, έργα τέχνης, κοσμήματα, διάφορα τοπικά προϊόντα, ότι ψάχνεις θα τα βρεις εδώ, κ.λ π., και το πιο βασικό αντάμωμα ανθρώπων.

Γεώργιος Μεταξάς

AFISSA PAZARE aaa EKTHESI 2 koukles
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις