Μαγεμένη από την Κεφαλονιά δήλωσε η δημοσιογράφος του Travel Weekly Joanna Booth

Παρόλο που η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες καθώς οι τράπεζες παραμένουν κλειστές και ο κόσμος ανησυχεί για το αύριο το νησί μας παραμένει πρώτο στη λίστα προτιμήσεων των επισκεπτών-τουριστών αλλά και των διεθνών καλεσμένων.

Αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά βρίσκεται η δημοσιογράφος του περιοδικού Travel Weekly Joanna Booth συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, και σήμερα το πρωϊ λίγο πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο επισκέφθηκε το Δημαρχείο μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμο Τιμοθεάτο. Εκεί την υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος την καλοσώρισε και της έδωσε την αναμνηστική πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς, η κα Booth όπως ανέφερε στον κ. Κεκάτο βρισκεται εδώ μία εβδομάδα και είχε την ευκαιρία να να δει και να θαυμάσει όλο το νησί αλλά και την γειτονική Ιθάκη. Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη και συγχρόνως μαγεμένη από τα όμορφα χωριά και πανέμορφα τοπία που διαθέτει η  Κεφαλονιά.

Το νησί όπως δήλωσε η κα Booth είναι καταπράσινο γεμάτο με καταγάλανα νερά και πανέμορφες παραλίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής της επισκέφθηκε την Μελισσάνη, τον Λουρδά, με τους Κεφαλονίτες να είναι ευγενικοί, φιλικοί και προσιτοί.

Στη συνομηλία που είχε με τον κ. Κεκάτο σχολίασαν τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις από τις οποίες για την ώρα το νησί μας έχει βγει αλώβητο αφού οι ακυρώσεις διατηρούνται σε χαμηλά ποσοστά με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων να είναι σε συνεχή επαφή με τις εταιρείες, τα ξένα και τοπικά ΜΜΕ έτσι ώστε να βγαίνει η πραγματική εικόνα προς τα έξω και να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, με κύριο μέλημα όλων να επικρατήσει ψυχραιμία, ενώ λίγο πριν την αναχώρησή της από το Δημαρχείο συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος και αυτός από τη μεριά του την καλοσώρισε στην Κεφαλονιά.

1-DSC01183 1-DSC01185 1-DSC01188 1-DSC01190 1-DSC01194

1-DSC01191
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις