Ικανοποίηση για τον αριθμό των αφίξεων στην Κεφαλονιά τον μήνα Ιούνιο

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, παραλάβαμε τα στοιχεία των αφίξεων από το εξωτερικό για τον μήνα Ιούνιο από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, από όπου προκύπτει το θετικό πρόσημο και για τα τρία Νησιά (Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο) του Ιονίου.

Η πρωτιά της Κεφαλονιάς (+9,54%) επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την Τουριστική Πολιτική του Δήμου Κεφαλονιάς, που στηρίζεται στην διαρκή προβολή του Νησιού, σε διεθνείς Εκθέσεις, Ειδικές Εκδηλώσεις Τουρισμού και Συνέδρια, που στόχο έχουν την διαρκή τροφοδότηση του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος τόσο στο εσωτερικό όσο και σε Χώρες του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα ενημερώνουμε για τις προγραμματισμένες δράσεις Τουριστικής προβολής για το επόμενο χρονικό διάστημα :
1. 09 – 11 Σεπτεμβρίου 2015, Seatrade, Hamburg
2. 16-18 Οκτωβρίου 2015, 3nd Mediterranean Countries International Conference, CISTERNINO, PUGLIA, ITALY
3. 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015 Swiss International Holiday Exhibition, Lugano, Switzerland (με Περίπτερο)
4. 2-5 Νοεμβρίου 2015, WORLD TRAVEL MARKET, LONDON
5. 12-15 Νοεμβρίου 2015 Διεθνής Έκθεση Philoxenia Θεσσαλονίκη
6. 4-6 Δεκεμβρίου 2015 Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM EXPO ’15 Αθήνα (με περίπτερο)
Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς, ευχαριστεί εγκάρδια τον Α/Περιφειάρχη Τουρισμού κ.Σπύρο Γαλιατσάτο για την άψογη συνεργασία Περιφέρειας – Δήμου, τους Λειτουργούς των έντυπων και ηλεκτρονικών (Sites) Μ.Μ.Ε. και όλους όσους συμβάλλουν στα θετικά αποτελέσματα, υπενθυμίζοντας ότι ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Τουρισμού
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις