Επείγουσα ανακοίνωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ Α.Ε.Ν. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ).
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ Α.Ε.Ν. ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΚΕΣΥΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΜΙΝΩΟΣ 3-ΣΤΕΝΟ ΔΕΗ – ΤΗΛ. 2671026374
Α.Ε.Ν. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΊΤΛΑΝΤ – 2671028608
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΤΗΛ. 2671022224

vasika.simeia.aen.2015
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις