Θερινά τμήματα του ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος ως ένα σωματείο που αποδεικνύει την συνέπεια και την προσήλωση στο έργο του και στα κοινωνικά αγαθά που προσφέρει στην τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, συνεχίζει τις προπονήσεις των ακαδημιών αλλά και των αγωνιστικών του τμημάτων και το καλοκαίρι.

Για τους θερινούς μήνες, από 06 Ιουλίου, κάθε Δευτέρα – Τέταρτη – Παρασκευή από τις 09.30 έως και τις 11.30 πμ και Σάββατο από τις 10.00 έως και τις 12.00 πμ, στο κλειστό γυμναστήριο ‘Αντώνης Τρίτσης’, θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των ακαδημιών της ομάδας μας (ηλικίες 6 έως 17 ετών) και κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή από τις 15.00 έως και τις 17.00 θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων μας.
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλοντας να φέρει κοντά στο μπάσκετ και τις αρετές του κάθε παιδί συνεχίζει να κρατά χαμηλά την συνδρομή των ακαδημιών του. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ‘το μπάσκετ είναι εδώ’ και είναι εδώ για όλους!!!

Τηλ. Επικοινωνίας:
Αντωνάτος Γεώργιος: 6978299575
Κουταβάς Αντώνιος : 6972359507

KAO Fuladio Akadimies
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις