Συνεδρίασε η τουριστική επιτροπή για τις επιπτώσεις στον τουρισμό

Η τουριστική επιτροπή συγκεντρώθηκε σήμερα κατόπιν κάλεσμα από τον κύριο πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής Ευάγγελο Κεκάτο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου ‘’ΚΕΦΑΛΟΣ’’, με το καυτό θέμα, οι Οικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας και τις επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση του νησιού μας.

Παραβρέθηκαν το σύνολο της τουριστικής επιτροπής . καθώς και ο Α/Περιφερειάρχης Τουρισμού κ. Γαλιατσάτος Σπυρίδων, καθώς και ο κύριος Θεόφιλος Μιχαλάτος, η πρόεδρος της ομοσπονδίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης Κατερίνα Ατσάρου καθώς και πολλοί επιχειρηματίες.

Η ανησυχία ήταν φανερή στα πρόσωπα όλων για την σημερινή οικονομική κρίση ,

Όμως όλοι ενωμένοι Δήμος , περιφέρεια , αντιπολίτευση , και επιχειρηματίες Κεφαλονιάς ευελπιστούμε να αντιμετωπίσουμε με ηρεμία κάθε εμπόδιο.

Γεώργιος Μεταξάς

3tour 2tour 1tour
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις