Ανακοίνωση υπέρ του ΟΧΙ από τον Παναγή Βλάχο

Φίλες και φίλοι,
Την Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε νέο ραντεβού με την επική ιστορία μας στο δημοψήφισμα, την κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας. Ψηφίζουμε ΟΧΙ στις εκβιαστικές αποικιοκρατικές προτάσεις των δανειστών, μια πρόταση με διαλυτικό κοινωνικό αποτύπωμα. Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην διάλυση του κοινωνικού ιστού, Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην υποδούλωση του λαού. Ηχηρό ΟΧΙ σημαίνει δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, δικαίωμα στη ζωή, ένα ηχηρό ΟΧΙ σημαίνει ΝΑΙ στη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στο κοινό νόμισμα.
Φίλες και φίλοι δεν ξεχνάμε ποιος οδήγησε στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα την συντριπτική πλειοψηφία της νέας γενιάς, δεν ξεχνάμε ποιος οδήγησε χιλιάδες κόσμο στην αυτοκτονία, δεν ξεχνάμε ποιος φτωχοποίησε τον λαό, δεν ξεχνάμε ποιος αλυσόδεσε την χώρα με διεθνείς συμβάσεις ντροπής, δεν ξεχνάμε ποιοι θέλουν να ξεπουλήσουν την χώρα όσο – όσο , δεν ξεχνάμε ποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να ανατρέψουν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και το κυριότερο δεν ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί με περισσό θάρρος και με εκτελεστικά όργανα τους Γερμανοτσολιάδες των ΜΜΕ, προσπαθούν λυσσαλέα να σας τρομοκρατήσουν, έτσι ώστε να σας ξεγελάσουν για άλλη μια φορά και να σας αλυσοδέσουν ποιο σφιχτά. Γι΄αυτό φίλες και φίλοι την Κυριακή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕ τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, δώστε δικαίωμα στη ελπίδα ένός λαού, ψηφίστε ένα ηχηρό περήφανο ΟΧΙ.

ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
Μέλος ΠΕ Κοινωνικής Συμφωνίας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις