Τεράστια επιτυχία για τον ΚΟΑ από τη μαγική ρακέτα της Ευαγγελίας Βαγγελάτου

Τεράστια επιτυχία για το τένις στην Κεφαλονιά. Τεράστια επιτυχία για τον ΚΟΑ από τη μαγική ρακέτα της Ευαγγελίας Βαγγελάτου.

Αγωνιζόμενη για το δεύτερο γύρο με αντίπαλο την Κίτση Αθηνά νούμερο 9 στην Ελλάδα την κέρδισε στα δυο σετ με το πολύ καλό σκορ 6-3, 7-6 (3). Κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε εύκολο έργο με την κατά 17 θέσεις πιο ψηλά στην κατάταξη από την Βαγγελία, αλλά η μικρή έχει βαλθεί να μας τρελάνει φέτος ευχάριστα πάντα!

Δύσκολη και ενδιαφέρουσα συνέχεια στις κορυφαίες και τελευταίες 16 παίκτριες που απέμειναν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Καλή δύναμη Βαγγελία, συνέχισε δυνατά όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Από τον ΚΟΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις