Ευχαριστήρια επιστολή γονέων του 2ου Παιδικού Σταθμού Αργοστολίου

Φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά μας κλείνουν μια υπέροχη πορεία δύο ετών από την ημέρα που αναθέσαμε την εκπαίδευσή τους στην κα Έλσα Μπήτιου-Αλυσανδράτου. Με την ανοιχτή αυτή επιστολή ικανοποιούμε την αυθόρμητη ανάγκη μας να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και την συναισθηματική, κοινωνική και εκπαιδευτική ανάπτυξη που προσέφερε η κα Μπήτιου-Αλυσανδράτου στα παιδιά μας αλλά και να επιβεβαιώσουμε δημοσίως την αξία αυτής της υπέροχης παιδαγωγού την οποία έχουμε την τύχη να διαθέτουμε στην πόλη μας.

Προσωπικό ενδιαφέρον, αίσθηση μιας μεγάλης οικογένειας, πειθαρχία – υπό την έννοια της καθοδήγησης – ενδιαφέρον και ώθηση για επιδόσεις, γνωστικές προκλήσεις και ερεθίσματα, έκθεση των παιδιών στο κοινωνικό-πολιτιστικό περιβάλλον από νωρίς, είναι στοιχεία της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας της κας Μπήτιου-Αλυσανδράτου – η δε ποιότητα της εμπειρίας είναι δύσκολο να αποτυπωθεί σε λίγες λέξεις.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε αυτές τις σκέψεις μαζί σας, όχι γιατί είναι η στιγμή που η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, αλλά γιατί με τα εφόδια και τις παραστάσεις που τα παιδιά μας προσέλαβαν μέσα από την διαδρομή τους στην τάξη της κας Έλσας είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του καινούργιου στο νέο τους κοινωνικό και σχολικό περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Οι γονείς
Γεώργιος Ηλιάδης Γεράσιμος και Στάμω Ζαπάντη
Γεράσιμος Πανάς Βασιλική Καραδήμου
Ελένη Κολαϊτη Ιωάννα Μπάτζιου
Ερατώ Μοσχοπούλου Φίλιππος Μποσώνης
Ελένη Ντούνη Σ. Αλεβιζόπουλος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις