Πρωτοφανής πληθώρα δρομολογίων για την Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους τουρίστες-επισκέπτες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και ιδιαίτερα τους “καυτούς” μήνες, δηλαδή Ιούλιο και Αύγουστο χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού κάθε δύο ώρες υπάρχει δρομολόγιο είτε από Πόρο προς Κυλλήνη είτε από Κυλλήνη προς Πόρο.

Την ώρα λοιπόν που στο Αιγαίο πολλά νησιά είτε δεν έχουν καθημερινή σύνδεση είτε αυτή διεξάγεται με αραιά δρομολόγια, στην Κεφαλονιά πλέον η πρόσβαση μπορεί να είναι διαρκής αφού η μία εταιρεία, Kefalonian Lines, που εξυπηρετεί τα νησιά μας έχει πέντε δρομολόγια την ημέρα και η άλλη εταιρεία, Ionian Ferries, έχει δύο δρομολόγια την ημέρα.

Κάτι που κάνει και τους πλέον “γκρινιάρηδες” να σιωπούν. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε πάντα το νησί μας να πρωτοπορεί και είναι σημαντικό να καταγράφονται και τα θετικά όχι μόνο τα αρνητικά όπως είναι τελευταία της μόδας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις