Μετά από πολύ καιρό κάτι νέο ξεκινά στη Σάμη!!!

Ένα φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης κάνει τα εγκαίνιά του την προσεχή Πέμπτη 25-06-2015 και ώρα 19.00.
Η Αγγελική και Μαρία Φλωράτου, απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αντίστοιχα, ξεκινούν μία προσπάθεια με “στόχο” τη βοήθεια των μαθητών στη Μέση Εκπαίδευση και την προετοιμασία τους για τις ανώτερες σπουδές.
Σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων καθηγητών, θα ξεκινήσουν ολιγομελή τμήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου, όλων των κατευθύνσεων καθώς και μαθήματα για παιδιά του δημοτικού.
Τα μαθήματα θα γίνονται σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, ξεκινώντας στις 29 Ιουνίου με εντατικά τμήματα για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 26740-23.200 και 6976784183 ή να επισκεφτείτε το φροντιστήριο στη Λεωφ. Αγγλίας 12, στη Σάμη, κάθε Δευτ. – Τετ. – Παρ. : 11.00-1.00 & Τρ. – Πεμ. : 6.00-8.00.

stoxos
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις