Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας εκφράζει τη λύπη της για την κοίμηση του Μητροπολίτη

H ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, εκφράζει τη λύπη της για την κοίμηση του αγαπητού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, Γερασίμου. Η απροσδόκητη, ξαφνική και θλιβερή είδηση πλημμύρισε με βαθειά συγκίνηση και οδύνη ολόκληρη την πνευματική οικογένεια και τον λαό του Ιονίου, που στερήθηκε έναν ταπεινό εργάτη της Ορθοδοξίας.
Ο αείμνηστος ιεράρχης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της νεώτερης ιστορίας της Κεφαλονιάς. Με τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη προς το ποίμνιό του, τη φιλανθρωπική του δράση και το σημαντικό κοινωνικό του έργο, θα έχει πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στη μνήμη και στις καρδιές όλων μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό και θα ακολουθούμε την σημαντικότητα των λόγων του για ενότητα, αγάπη, αλληλεγγύη και αδελφοσύνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις