Βαθύτατη θλίψη για την αιφνίδια εκδημία του νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Μακαριστού κυρού Γερασίμου

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και συγκίνησή της για την αιφνίδια εκδημία του νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Μακαριστού κυρού Γερασίμου.

Η απώλειά του λίγες μέρες πριν την ενθρόνισή του βύθισε το νησί μας στο πένθος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το πλούσιο πνευματικό και φιλανθρωπικό Του έργο, το οποίο ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε ως πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς μας στους συνανθρώπους μας που το είχαν τόσο ανάγκη.

Η λύπη μας γιγαντώνεται από το γεγονός ότι δεν πρόλαβε από τη νέα θέση ως Μητροπολίτης να προσφέρει τη μέγιστη ψυχική, πνευματική και φιλανθρωπική βοήθειά Του στο ποίμνιό Του όπως και ο ίδιος αγωνιωδώς το προσδοκούσε.

Καλό Παράδεισο Σεβάσμιε Πατέρα. Το μεγαλείο της πνευματικής Σου Ιεροσύνης θα συνεχίσει να μας φωτίζει από τους ουρανούς.

Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Εκκλησία της Κεφαλληνίας και την οικογένειά του.
2. Να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Γεράσιμος Ι.Τιμοθεάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις