3ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Επεξεργασίας Εικόνας Έγγραφου στον Πόρο

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει το 3ο Διεθνές Θερινό Σχολείο “Document Image Processing” (http://samosweb.aegean.gr/idips2015/) από 21–26 Ιουνίου 2013 στον Πόρο Κεφαλληνίας, μετά από 2 επιτυχημένες διοργανώσεις στους Φούρνους Κορσέων (δείτε αναφορές http://www.iapr.org/docs/newsletter-2013-03.pdf  & http://www.iapr.org/docs/newsletter-2014-03.pdf ).
Το 3ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Επεξεργασίας Εικόνας  Έγγραφου  (IDIPS 2015), το οποίο υποστηρίζεται από τις επιτροπές IAPR-TC10, IAPR-TC11, το ελληνικό παράρτημα του IAPR και την Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης ΕΕΤΝ, θα διοργανωθεί, φέτος, στην Κεφαλονιά. Για μια ακόμη φορά, οι συμμετέχοντες θα ωφεληθούν από την άμεση αλληλεπίδραση και τις συζητήσεις με τους προσκεκλημένους ομιλητές.
Οι ερευνητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών τους ερευνών (poster session), και να αλληλοεπιδράσουν με τους συναδέλφους τους, σε μια φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα.
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές προέρχονται από όλο τον κόσμο:
* Δημοσθένης Καρατζάς, Universitat Autónoma de Barcelona, Ισπανία
* Dan Lopresti, Lehigh University, ΗΠΑ
* Ευστάθιος Σταματάτος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελλάδα
* Η Elisa Barney Smith, Boise State University, ΗΠΑ
* Ο Enrique Vidal, Universidad Politècnica de València, Ισπανία
* Εργίνα Καβαλλιεράτου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελλάδα
* Franck Lebourgeois, INSA de Lyon, Γαλλία
* Ο Jean-Marc Ogier, Université de La Rochelle, Γαλλία
* Seiichi Uchida, Kyushu University, Ιαπωνία
* Umapada Pal, Indian Statistical Institute, Ινδία

Επιπλέιν,  επιχειρήσεις / βιβλιοθήκες / οργανισμοί που χρησιμοποιούν ή έχουν δημιουργήσει  λογισμικό στον χώρο της επεξεργασίας εικόνας εγγράφου, θα συμμετάσχουν προκειμένου να δώσουν μια σύντομη διάλεξη για πρακτικά προβλήματα του χώρου.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι ομιλίες είναι στα Αγγλικά σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις