Άνοιξε ο Πλατύς Γιαλός-Μπράβο στο Νίκο Παπαδάτο

Τελικά παρά τα προβλήματα, την γραφειοκρατία και τις εμπλοκές που είχαν δημιουργηθεί στην καντίνα του Πλατύ Γιαλού, καθώς η νομοθεσία για τους Δήμους που έχουν επιχειρήσεις είναι εξόχως σύνθετη (φαίνεται το κράτος προτιμάει να τα δείνει όλα σε ιδιώτες ακόμα και επι ΣΥΡΙΖΑ εξ ου και η περίπλοκη σχετική νομοθεσία) εν τούτοις ο αρμόδιος για τις επιχειρήσεις του Δήμου Αντιδήμαρχος, Νίκος Παπαδάτος υπερνίκησε όλα τα εμπόδια και η καντίνα του Πλατύ Γιαλού είναι και πάλι στη διάθεση των ντόπιων και ξένων επισκεπτών.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ο Νίκος Παπαδάτος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και ήδη δέχεται συγχαρητήρια από τους Αργοστολιώτες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις