Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των υπαλλήλων του Δήμου σε θέματα υγιεινής

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς για την προαγωγή θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων κατά την εργασία και σε συνεργασία με το κέντρο εκπαίδευσης της ΕΠΑ.Σ.B.Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, πραγματοποιήθηκε πρίν λίγο, το 2ο σεμινάριο για την εκπαίδευση των υπαλλήλων του Δήμου σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.

Στο πρόγραμμα του εξαιρετικού σεμιναρίου επιδείχθηκαν θέματα εκπαίδευσης στην πρόληψη και αντιμετώπιση ορθοπεδικών προβλημάτων, αιμορραγιών, εγκαυμάτων, στην εφαρμογή βασικών αρχών αναζωογόνησης, αντιμετώπισης αλλεργικού σοκ, πνιγμονής κ.ά. και έγινε πρακτική εξάσκηση όλων των παρευρισκομένων. Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό χειρούργο κ. Α. Ζαπάντη για την εξαιρετική του εισήγηση αλλά και τις κ.κ. Β.Κοκολίνου και Ι.Τουμαζάτου για την συνεργασία και συμμετοχή τους στις εισηγήσεις και στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου.Τέλος θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους παρευρισκομένους αλλά και τον κ. Σ.Παυλάτο Προιστάμενο Διοικητικών Υπηρεστιών του Δήμου για την άριστη συνεργασία του.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)197
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις