Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους υπαλλήλους του Δήμου για θέμα υγιεινής στην ΕΠΑΣ

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου Κεφαλλονιάς για την προαγωγή θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας κατά την εργασία, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18/06/2015 και ώρα 11.00 π.μ έως 14.00 μ.μ, το 2ο σεμινάριο για την εκπαίδευση των υπαλλήλων του Δήμου σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, στο κέντρο εκπαίδευσης της ΕΠΑ.Σ.B.Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κεφαλλονιάς.
Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται θέματα εκπαίδευσης στην πρόληψη και αντιμετώπιση ορθοπεδικών προβλημάτων, αιμορραγιών, εγκαυμάτων, στην εφαρμογή βασικών αρχών αναζωογόνησης, αντιμετώπισης αλλεργικού σοκ, πνιγμονής κ.ά.
Το Σεμινάριο διοργανώνεται με συνεργασία της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου και της ΕΠΑ.Σ.B.Νοσηλευτών Κεφαλλονιάς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις