Διαπρέπουν οι δύο αγιογράφοι από την Κεφαλονιά-Μαριλένα Φωκά και Άννα Πεφάνη

pefani2

Η Αγία Αικατερίνη της Μαριλένας Φωκά

Μαριλένα Φωκά -Αννα Πεφάνη, οι δύο Κεφαλλονίτισσες Κυρίες της Αγιογραφίας διαπρέπουν στις εκθέσεις του καλοκαιριού. Δυο φίλες που η μια εκτιμάει τη δουλειά της άλλης.

Πρόσφατα η Μαριλένα Φωκά έκανε την ατομική της έκθεση ΜΕΘΕΞΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ με τεράστια επυτυχία . Εκεί το παρών έδωσε και η Άννα Πεφάνη με μια ευγενική χειρονομία , στέλνοντας από την Κεφαλλονιά στην Αθήνα  μαι υπέροχη σύνθεση με λουλούδια στη φίλη της Αγιογράφο που η Μαριλένα συγκινημένη παρέλαβε και διάβασε τις ευχές στο κοινό. Η Άννα Πεφάνη θα παρουσιαστεί με τη σειρά τις στο Αθηναικο κοινό με μια πολύ όμορφη εικαστική δημιουργία της στο ARTVIILE σε μια βραδιά που η Μαριλένα μαζί με τον  διακεκριμένο κριτικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά θα κάνουν παρουσίαση  βιβλίου. Η Μαριλένα με την ιδιότητα ης ηθοποιού -γιατί έχει σπουδάσει και θέατρο -και ο Λεόντιος με το κριτικό του κείμενο. Καλή τους επυτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!

agiografies

Ο σεβαστός Γέροντας Χριστοφόρος, Ο τεχνοκριτικός Λεόντιος Πετμεζάς, Ο δημησιογράφος Πάνος Καλουδάς και Η Μαριλένα Φωκά διαβάζει τις ευχές της Άννας Πεφάνη με την κόρη της.

pefani

Το έργο με το οποίο θα συμμετέχει στην έκθεση η Άννα Πεφάνη

foka3

Ο Άγιος Σέργιος του Ραντονέζ και η Μαριλένα Φωκά με τον Λεόντιο Πετμεζά

foka2

Η Μαριλένα Φωκά φωτογραφίζεται με το έργο της  της Άννας Πεφάνη

foka

Η Αγία ΌΛγα της Μαριλένας Φωκά

Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης

http://dromoi-tis-technis6.webnode.gr/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις