18ο Συμπόσιο τοπολογικής κβαντικής πληροφορικής στο Παλαιό Πανεπιστήμιο Αθηνών με έκθεση έργων του Κώστα Ευαγγελάτου

18TH SYMPOSIUM ON TOPOLOGICAL QUANTUM INFORMATION 8 – 10 JUNE 2015, ATHENS, GREECE.

Από σήμερα το πρωί διεξάγεται στο Ιστορικό Παλαιό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θόλου 5 και Κλεψύδρας στην Πλάκα, το 18ο Συμπόσιο Τοπολογικής Κβαντικής Πληροφορικής18th Symposium Topological Quantum Information, που διοργανώνει το τμήμα Φυσικής του University of Leeds της Αγγλίας.

Σημαντικοί καθηγητές των μαθηματικών, της στατιστικής και κβαντικής φυσικής, θα ανακοινώσουν τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για το θέμα. Ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνώς συμμετέχοντες συνέδρους είναι και ο πολύ σημαντικός και γνωστός Louis H. kauffman, καθηγητής του University of Illinois at Chicago. 
Στα πλαίσια του διεθνούς Συμποσίου θα εκτίθενται τιμητικά εννοιολογικές ζωγραφικές συνθέσεις με γραφή συμβόλων και αλγεβρικών σχέσεων του εικαστικού, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου / Costas Evangelatos Art.
Η έκθεση για τους φιλότεχνους θα είναι επισκέψιμη μόνο σήμερα Δευτέρα 8 και αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 από 6.30μμ-8μμ.
COSTAS EVANGELATOS ART TEXT
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΛΑΔΙ, ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ, 70Χ100 ΕΚ COSTAS EVANGELATOS, ARTΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις