Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα “ICE”

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, καλεί την Τρίτη 09-06-2015 και ώρα 12:.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, τους πολιτιστικούς Φορείς/επιχειρήσεις του νησιού προς ενημέρωσήν τους για την διαδικασία επιλογής ιδεών και προτάσεων, στα πλαίσια υλοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων του προγράμματος “I.C.E. Innovation, Culture and Creativity for a new Economy” ένα πρόγραμμα το οποίο ταυτίζεται με τον πολιτισμό και την τοπική δημιουργία και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια της εδαφικής συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας.
Την παρουσίαση θα κάνει ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Συνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας κ. Καμπίτσης Θεόδωρος καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Κατωπόδη Λουκία, κ. Πεφάνη Σουζάνα και κ. Βαγγελάτου Κατερίνα.
Η παρουσία όλων σας, είναι ιδιαιτέρως σημαντική και κρίνεται απαραίτητη για την ενημέρωσή σας και συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις