Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του συνεργείου BBC-RTE (ΒΒC 1 Getaways) στην Ζάκυνθο

Στις 03 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η παρουσία του συνεργείου BBC στην Ζάκυνθο, κάτι που συντελέστηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας με την Marketing Greece.

H προβολή των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο – Μάρτιο στην σειρά του BBC Getaways και θα είναι διάρκειας 30 λεπτών. Μετά την προβολή θα έχουμε το υλικό σε μορφή DVD.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους με προθυμία προσέφεραν τις υπηρεσίες τους (και όχι μόνο) συνεργαζόμενοι με το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπως την Ιερά Μητρόπολη Στροφάδων και Ζακύνθου για την άδεια λήψης πλάνων των εκκλησιών, το ξενοδοχείο «Louis Plagos Beach», το τουριστικό πρακτορείο «Fidelity Travel», το εστιατόριο «Χρυσούς Αλέκτωρ», το τουριστικό τρενάκι Τσίπηρα Νικολάου, το κτήμα Γράμψα, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Κοιλιωμένου «Μελισσιώτισες», το «Barrakouda Beach Bar», το ξενοδοχείο «Louis Zante Beach» για παροχή γεύματος, το «Big Blue Rentals Boat Rentals», το καφέ μπαρ «Avant Garde», τις ταβέρνες «Αέρας» και «Πράσινη Βάρκα», το «Diamond Car – Volkswagen» και την καντίνα στην περιοχή Ξύγκια.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις