Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου

Συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος»με παρόντα και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Διονύση Λυκούδη.

Λίγες μέρες μετά την απόφαση διακοπής της σύμβασης του έργου του δημοτικού γηροκομείου και σε πολύ θετικό και υγιές κλίμα, με διάλογο, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα και μπήκαν οι βάσεις, που θα διευκολύνουν την χρηματοδότηση του έργου.

Το επόμενο βήμα είναι, μετά από συνεννόηση με την Βουλευτίνα Κεφαλονιάς κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, καθώς και με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ Αλέξανδρο Παρίση, να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης, με σκοπό την διεκδίκηση της χρηματοδότησης του έργου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, κ. Γεράσιμος Αποστολάτος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα! Με λίγη καλή θέληση και με σύντομες ενέργειες θα καταφέρουμε να πάρουμε τη χρηματοδότηση που μας ανήκει».

Και συνέχισε:

«Είμαι αισιόδοξος, γιατί πρόκειται για ένα έργο ηθικής και κοινωνικής σημασίας, και όχι για ένα έργο πολιτικής προβολής. Εδώ συζητάμε για απόμαχους της ζωής, οι οποίοι δικαιούνται να βρίσκονται σε ένα πολιτισμένο κλίμα! Πρέπει οι απόμαχοι της ζωής να μην νιώθουν ότι είναι εγκαταλελειμμένοι από όλους και όλα».

«Εμείς, κάνουμε τις καλύτερες ενέργειες που μπορούμε, με σκοπό να κάνουμε τη ζωή τους πιο ευχάριστη και να μην μένει η εντύπωση πως η ζωή τελειώνει στο γηροκομείο!

Μάλιστα, σχεδιάζουμε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα ψυχαγωγίας αυτές τις μέρες. Επίσης, πρόκειται να πραγματοποιήσουμε και την «Γιορτή του Πατέρα», στις 30 Ιουνίου»!

an10 an8 an7 an4 an3 an2 an
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις