Συμμετέχουμε στην Πανιόνια κινητοποίηση για την Δημόσια Υγεία. Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς σας καλεί να συμμετάσχετε στην αυριανή κινητοποίηση που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μαζί με φορείς , συλλόγους εργαζομένων στην Δημόσια Υγεία και Επιστημονικούς συλλόγους έξω από την Περιφέρεια Κεφαλονιάς Πέμπτη 4.6.2015 στις 12.00 πμ.
Στην συγκέντρωση θα κατατεθούν οι απόψεις πολιτών, φορέων και συλλόγων για την Δημόσια Υγεία και θα συσταθεί μόνιμη επιτροπή που με συγκεκριμένο πλαίσιο θα αναδείξει και προωθήσει τα ζητήματα της Υγείας.
Ο αγώνας μας δεν σταματάει και μετά την ακύρωση των μνημονίων, αλλά συνεχίζεται πάντα μέχρι η χώρα μας να απαλλαγεί οριστικά από την υποδούλωση του χρέους και επανακτήσει την Εθνική της κυριαρχία και Δημοκρατία.

Για την Πρωτοβουλία
Στέλιος Ματαράγκας-συντονιστής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις