Τέρενς Κουικ: Είμαι αισιόδοξος για μία έντιμη συμφωνία

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο υφυπουργός Συντονισμού της Κυβέρνησης Τέρενς Κουικ, όπου νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων των ΑΝ-ΕΛ, Γεράσιμο Πετράτο όπου τον ενημέρωσε για ζητήματα που αφορών την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και με τον Πρόεδρο της συντονιστικής Βασίλη Καμπίτση.

Αμέσως μετά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παρουσία των πολιτευτών της παράταξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργο Παυλάτο, Κατερίνα Στάβερη, Κώστα Κατσαμπίρη και Κώστα Μιχαλάκο. Στη συνέντευξη ο κ. Κουικ αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν κυρίως τα ΜΜΕ, όπως το άνοιγμα της ΕΡΤ, την επαναλειτουργία της ΕΡΑ, την DIGEA, τις αδειοδοτήσεις των ΜΜΕ, την άδικη φορολόγηση των Περιφερειακών Καναλιών, τα οποία δεν μπορούν να ανταπελξέθουν σε σχέση με αυτά της Αθήνας, με συνέπεια να κλείνουν ή να οδηγούνται στην παρανομία.

Έγινε αναφορά στο κρίσιμο θέμα της υγείας στο Νομό μας και τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και στην τοποθέτηση στρατιωτικών ιατρών στα ακριτικά νησιά, όπως και στην Ιθάκη. Αναφέρθηκε και στις κρίσιμες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις των ημερών δηλώνοντας αισιόδοξος για μία έντιμη συμφωνία με τους εταίρους, όπως είχε πει και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ πολύ σύντομα θα μπορέσουν να υλοποιήσουν και τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

ΚΟΥΙΚ

1-20150531_122326 1-20150531_122229 1-20150531_121350
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις