Για πρώτη φορά στο νησί μας το Μήλα-Ζάχαρη-Κανέλα θέατρο για πολύ μικρά παιδιά στο Κάπιτολ

Μετά από πρόσκληση του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , παρουσιάστηκε , για πρώτη φορά στο νησί μας , θεατρική παράσταση για παιδιά από 2,5 – 5,5 χρόνων , στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι Αργοστολίου .
Οι παραστάσεις είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία , και τις παρακολούθησαν περίπου 120 παιδάκια , με τους γονείς τους , που καταχάρηκαν την διαδραστική πλοκή του έργου , τα όμορφα σκηνικά και τις ταλαντούχες ηθοποιούς .
Το ΕΘΚ θα συνεχίσει τις δράσεις του σε όλες τις μορφές του θεάτρου , με δικές του παραγωγές και μετακλήσεις . Ήδη οι ομάδα των ενηλίκων δουλεύει για τις παραγωγές του χειμώνα , αλλά και τα δρώμενα του καλοκαιριού .
Απο το ΕΘΚ

kanela kanela2 kanela3 kanela4
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις