Απόντες ξανά από τα Τρίτσεια Βαλλιανάτος, Τσιλιμιδός και Ρουχωτάς και υπόλοιποι πρώην “πράσινοι”

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο γήπεδο του Αργοστολίου τα “Τρίτσεια”, δηλαδή οι αγώνες κλασικού στίβου που διεξάγονται κάθε χρόνο στη μνήμη του μεγάλου Κεφαλονίτη πολιτικού Αντώνη Τρίτση, όλως παραδόξως για άλλη μία φορά, από την τιμητική αυτή γιορτή του Αθλητισμού, οι παλιοί του σύντροφοι απουσίαζαν προκλητικά, αφού δεν είδαμε πουθενά τον Νικόλα Βαλλιανάτο, τον Γιώργο Τσιλιμιδό, τον Βασίλη Ρουχωτά, τον Αλέκο Καλαφάτη, ή οποιονδήποτε άλλο από την παλαιά φρουρά του τότε ΠΑΣΟΚ.

Αντίθετα η δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τίμησε όπως επιβαλλόταν το μεγάλο Κεφαλονίτη πολιτικό Αντώνη Τρίτση, καθώς εκπροσωπήθηκαν οι εκδηλώσεις σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ η διοργάνωση της ΚΕΔΗΚΕ ήταν άψογη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις