Σε επικοδομητικό κλίμα έγινε η συγκέντρωση στο Ναυταθλητικό Όμιλο Σάμης

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση ενδιαφερόμενων στο Ναυταθλητικό όμιλο Σάμης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Σχεδιάζονται να υλοποιηθούν νέες δράσεις παράλληλα με τις περυσινές, όπως τμήματα μικρών και μεσαίων σκαφών

laser,

laser

Optimist,

optimist

Windsurf

wind51

καθώς και διάφορα happenings όπως αγώνες, επιδείξεις, διοργάνωση αγώνα μεγάλων αποστάσεων (Υδάτινοι δρόμοι του Οδυσσέα) , καταδυτικές εμπειρίες , θεωρητική κατάρτιση (μετεωρολογία, κίνδυνοι στην θάλασσα, προσομοιώσεις πλεύσης).

Το σημαντικότερο είναι ότι συγκροτείται μία ομάδα -παρέα έργου, που σκοπό έχει να προωθήσει την αξία της κοινωνικότητας και της δημιουργίας δράσεων για τον άνθρωπο, ιδιαίτερα στην περιοχή της Σάμης τους δύσκολους χειμωνιάτικους μήνες, καθώς οι δράσεις θα συνεχιστούν εντός και εκτός θαλάσσης και μετά τον Σεπτέμβρη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτι η προσέλευση ήταν πέρα από τα αναμενόμενα ικανοποιητική καθώς ο όμιλος γέμισε. Το επόμενο ραντεβού είναι για το Σάββατο πρωί για καθαριότητες του χώρου΄και την επόμενη Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση των δράσεων που προαναγγέλθηκαν.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις