Συνάντηση Αναπληρωτή Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Πυροσβεστικής

Τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Δ. Λυκούδη επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής Αρχιπύραρχος Ευθύμης Γεωργακόπουλος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της τοπικής Πυροσβεστικής Μίκη Τετενέ.
Συζήτησαν διάφορα ζητήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που απαιτούν την συνδρομή του Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ ο Αναπληρωτής Δήμαρχος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι σύντομα ο Δήμος θα δώσει λύση στο κτιριακό πρόβλημα του κλιμακίου Παλικής.

http://youtu.be/adVWAnC8REM

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργακόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την σημερινή συνάντηση καθώς και από την συνεργασία που υπάρχει με την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλα τα Ιόνια.
di di1 di2Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις