Ο Ε.Α.Σ. συγχαίρει τον Νέο Ποιμενάρχη

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Διευθυντής του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, συγχαίρουν θερμά τον συμπατριώτη μας Αρχ. Γεράσιμο Φωκά για την εκλογή του ως Ποιμενάρχης της Κεφαλλονίτικης Εκκλησίας, ισχυροποιώντας την αρχιερατική εκπροσώπηση της Νήσου μας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ευχόμενοι παράλληλα δημιουργική και επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.
Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ως ο κατεξοχήν φορέας στον πρωτογενή – παραγωγικό τομέα σε επίπεδο Νομού, προσβλέπει στη καλή συνεργασία μαζί με τον νεοεκλεγέντα Ποιμενάρχη της Νήσου μας προκειμένου, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τον ντόπιο Γεωργό, Κτηνοτρόφο, Αμπελουργό, Δενδροκόμο, Κηπευτικοπαραγωγό, Μελισσοκόμο και Αλιέα.

Για τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις